• <a href=''><div class='caption-top caption-top-47'><p>PROFESJONALIZM</p></div></a><a href=''><div class='caption-bottom caption-bottom-47'></div></a>
  • <a href=''><div class='caption-top caption-top-66'><p>JAKOŚĆ I NIEZAWODNOŚĆ</p></div></a><a href=''><div class='caption-bottom caption-bottom-66'></div></a>
  • <a href=''><div class='caption-top caption-top-67'><p>PERFEKCJA</p></div></a><a href=''><div class='caption-bottom caption-bottom-67'></div></a>
  • <a href=''><div class='caption-top caption-top-76'><p>NOWOCZESNA TECHNOLOGIA</p></div></a><a href=''><div class='caption-bottom caption-bottom-76'></div></a>
  • <a href=''><div class='caption-top caption-top-86'><p>DOKŁADNOŚĆ</p></div></a><a href=''><div class='caption-bottom caption-bottom-86'></div></a>
  • <a href=''><div class='caption-top caption-top-87'><p>TERMINOWOŚĆ</p></div></a><a href=''><div class='caption-bottom caption-bottom-87'></div></a>
  • <a href=''><div class='caption-top caption-top-88'><p>NAJWYŻSZE STANDARDY</p></div></a><a href=''><div class='caption-bottom caption-bottom-88'></div></a>

NOWA STOŁÓWKA JUŻ OTWARTA

W dniu 5.01.2016 roku odbyło się  oficjalne otwarcie Stołówki Zakładowej Grupy Fliegel Textilservice. Uroczystego przecięcia wstęgi dokonali dyrektorzy – Romuald Sikora oraz Daniel Tarczyński.

Smaczne i pożywne posiłki wydawane będą tutaj od poniedziałku do piątku, wg grafiku:

  • śniadania (8:30-10:30) w trakcie przerw w pracy,
  • obiady (13:30-15:30) przed zmianą popołudniową i po zmianie rannej.

Już niedługo ma zostać także wprowadzona usługa "dania na wynos".